Yüzde yüz doğal Kestane balı, yayla balı, süzme çiçek balı, petek balları, Karadeniz bölgesi Giresun ili Görele, Eynesil, Çanakçı yöresine ait yöresel ballar, Erzurum yöresine ait hakiki, katkısız çiçek ballarını alın terimizle üretip değerli halkımıza gururla sunmaktayız.Sağlıklı bir biçimde elde edilen ballarımız şifa niyetine tüketilmektedir.
2015 YENİ ARILIK GÖRÜNÜM
11 Kasım 2007 Pazar
Bal yemek hafızayı güçlendiriyor
Waikato Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma, bal yemenin yaşlanmayı geciktirdiği, hafızayı güçlendirdiği ve endişe gibi problemleri ortadan kaldırdığını ortaya koydu.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder